Microsoft brengt Office gratis uit voor Android-tablets

Microsoft begon een aantal maanden geleden met een gesloten beta van Office voor Android. Nu is het moment aangebroken dat iedereen nu Office kan gebruiken op de Android-tablet.

In november begon Microsoft met een gesloten beta van Office voor Android. Vanaf nu kan iedereen de applicatie installeren op zijn of haar Android-tablet, want de beta is nu voor iedereen open. Office voor Android omvat de drie losse toepassingen Word, Excel en Powerpoint en zijn gratis beschikbaar in de Google Play Store. Ook Dropbox is geïntegreerd in de Office-apps voor Android, zodat je daarin je bestanden kunt opslaan.

Office voor Android is op dit moment alleen beschikbaar voor Android-tablets welke draaien op Android 4.4 KitKat en hoger. De tablets dienen een schermgrootte te hebben van 7 inch of hoger, een ARM-processor te hebben en 1GB of meer aan RAM-geheugen te hebben. Wanneer de applicaties gestart worden dient er gebruik gemaakt te worden van een Microsoft-account, maar ook dit is volledig gratis. De testversies kunnen via onderstaande buttons gedownload worden uit de Play Store.

Microsoft Word: Edit Documents
Microsoft Word: Edit Documents
Microsoft Excel: Spreadsheets
Microsoft Excel: Spreadsheets
Microsoft PowerPoint
Microsoft PowerPoint
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel