Microsoft brengt 6 nuttige MSN-apps uit voor Android

In de Play Store heeft Microsoft zes nieuwe applicaties geplaatst. In september kondigde Microsoft al aan dat het met MSN-applicaties zou komen en vandaag is het dan zover. Het gaat om de apps; MSN Weer, MSN Nieuws, MSN Gezondheid en Fitness, MSN Geldzaken, MSN Sport en MSN Eten en Drinken.

Microsoft kondigde in september aan dat het een aantal applicaties uit zou brengen voor Android. De applicatie zouden komen uit de zogenoemde ‘Bing Suite’, wat nu de MSN Suite is geworden. De applicaties hebben elk een eigen thema en kunnen naadloos met elkaar in verbinding staan doordat alle zes de toepassing gesynchroniseerd kunnen worden met hetzelfde Microsoft-account.

Eerder bracht Microsoft Next Lockscreen al uit voor Android. Ook de handige foto-deel-app Microsoft Xim werd uitgebracht door Microsoft.

MSN Nieuws

MSN Nieuws geeft je inzicht in het laatste nieuws en beschikt over de mogelijkheid om notificaties aan te zetten voor als er nieuw belangrijk nieuws is. MSN Nieuws is te vergelijken met Google Nieuws, die de informatie ook uit diverse bronnen haalt.

MSN Nieuws

Microsoft Start: Nieuws & meer
Microsoft Start: Nieuws & meer

MSN Weer

MSN Weer is een weer-app die het weer voor de huidige dag, maar ook voor de komende dagen weergeeft. De leverancier van de weersinformatie is Accuweather. Het is in de app mogelijk om uitgebreide kaarten weer te geven zoals de neerslagradar of de kaart met de temperaturen.

MSN weer

MSN weer
MSN weer
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis

MSN Sport

Om op de hoogte te blijven van het laatste sportnieuws en de laatste uitslagen is er de app MSN Sport. Niet alleen voor voetbal is de app handig, maar ook voor Formule 1, tennis en andere sporten is de applicatie een uitkomst.

MSN Sport

MSN sport
MSN sport
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis

MSN Eten en Drinken

MSN Eten en Drinken is naar eigen zeggen een ideale kookpartner. Met de applicatie MSN Eten en Drinken kan je bladeren door honderdduizenden recepten, uit diverse tijdschriften en van verschillende koks, bloggers en dergelijke. Volgens Microsoft maak je met behulp van deze app van elke maaltijd een feestmaal.

MSN Eten en Drinken

MSN Geldzaken

Met MSN Geldzaken ben je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws uit de financiële wereld. In de applicatie heb je het laatste financiële nieuws, inzicht in de verschillende beurzen, wisselkoersen en grondstofprijzen. In MSN Geldzaken bevinden zich een aantal handige financiële hulpmiddelen zoals een calculator, hypotheek- valuta- en fooiencalculator, pensioenplanner en vermogensschatter.

MSN Geldzaken

MSN geldzaken
MSN geldzaken
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis

MSN Gezondheid en Fitness

De MSN Gezondheid en Fitness app bevat tal van trainingsvideo’s, naslagwerken over voeding en medische aandoeningen en een handige functie om symptomen van bepaalde aandoeningen te herkennen. Verder kan je diëten opzoeken en zo deze adviezen op te volgen. Met de activiteitentracker in de app heb je een uitgebreide bewegingsmeter/stappenteller op zak.

MSN Gezondheid en Fitness

Welke applicatie vind jij het meest interessant? We horen het graag. Laat gerust een reactie achter onder dit artikel.

Lees ook

Reageer op dit artikel