Microsoft Xim gelanceerd: deel je foto’s, niet je telefoon

Onder het motto ‘Share your photos, not your phone!’ heeft Microsoft een nieuwe applicatie uitgebracht voor Android: Microsoft Xim. Met Microsoft Xim kan je foto’s delen met je vrienden, ook al hebben ze die applicatie niet.

Microsoft Xim was begin oktober al uitgebracht maar is nu ook beschikbaar voor Nederlandse Android-bezitters. Met de applicatie kunnen foto’s gedeeld worden met anderen. Je vrienden hoeven de applicatie zelf niet eens te hebben!

microsoft_xim

Via SMS of e-mail kunnen de foto’s gedeeld worden. Wanneer de ander de app niet heeft, wordt Xim als webpagina getoond en kan er gewoon gezoomd en geveegd worden door de foto’s. De foto’s kunnen ook bekeken worden op de computer.

Microsoft_xim2

Na verloop van tijd zullen Xims verlopen. Echter kan je als ‘Ximmer’ zijnde de foto’s opslaan. Niet alleen foto’s die op de telefoon zijn opgeslagen kunnen worden gedeeld, ook foto’s van Instagram, Facebook, Dropbox en Microsoft OneDrive kunnen gedeeld worden.

Zoals gezegd is Microsoft Xim is de applicatie vanaf nu ook verkrijgbaar voor Nederlandse gebruikers. Daarnaast is de applicatie van Microsoft ook verkrijgbaar voor Apple iPhone en Windows Phone 8.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel