Microsoft Garage lanceert 3 apps voor Android

Microsoft lijkt zich niet meer enkel op het eigen Windows en Windows Phone te gaan richten. Applicaties van Microsoft zoals OneNote, Skype en Outlook zijn er al voor Android, maar Microsoft Garage heeft nu nog een aantal applicaties uitgebracht voor Android.

Microsoft Garage is een divisie van het bedrijf waarbij medewerkers van Microsoft aan een eigen gekozen project kunnen werken. In totaal heeft Microsoft Garage drie nieuwe applicaties uitgebracht voor Android, die alle inmiddels te vinden zijn in de Google Play Store.

next lock screen

Next Lock Screen

Next Lock Screen is een applicatie waarmee op een mooie manier de schermvergrendeling weergegeven kan worden. Op basis van je locatie worden de juiste applicaties voorgesteld, zodat je altijd de handigste apps op dat moment bij de hand hebt.

Journeys & notes

Journeys & Notes

Met Journeys & Notes ofwel Reizen & Notities, heeft Microsoft een applicatie gericht op reizigers gelanceerd. Samen met andere reizigers kan je interessante aantekeningen achterlaten voor toekomstige reizigers.

Bing Torque

Bing Torque

Met Bing Torque wil Microsoft de strijd aan gaan met Google Now. De digitale assistent van Microsoft is alleen beschikbaar op Android Wear wearables en geeft antwoord op de vragen.

Enig nadeel aan de drie applicaties, is dat Microsoft Garage de applicaties nog niet officieel naar de Nederlandse Play Store heeft gebracht. Of dat in de toekomst wel het geval is, is afwachten.

Microsoft heeft verder een nieuwe versie uitgebracht van Microsoft Remote Desktop Beta. Met deze applicatie kan je op een afstand je computer overnemen.

Next Lock Screen
Next Lock Screen
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel