Microsoft: MSN portaal krijgt update en Bing-apps voor Android

Al meer dan een eeuw is de MSN portaal een startpunt voor een flink aantal gebruikers. Deze website ontvangt binnenkort een grote update zo heeft Microsoft gisteren bekend gemaakt. Mogelijk zitten er ook interessante apps voor Android aan te komen!

New-MSN-1-640x476Frisse lay-out voor MSN

Op de bekende MSN portaal vind je headlines, sportberichten, zoekmachine Bing en koppeling met Microsoft’s maildienst Outlook.com. Microsoft gaat deze portaal van een frisse nieuwe uitstraling voorzien waarbij ook mobile devices centraler komen te staan. Je kunt de nieuwe layout proberen op al je devices via de mobiele website van het MSN portaalNew-MSN-2

Android applicatie

Met het uitbrengen van de MSN portaal preview heeft Microsoft ook losgelaten dat zij in de komende maanden apps voor Android en iOS zullen uitbrengen. Vermoedelijk gaat het hier om applicaties uit de “Bing Suite” bekend van het Windows Phone platform. In deze suite zitten onder andere Bing Translate, Bing Weather, Bing News en Finance. Interessant detail is dat de naam Bing wel wordt losgelaten en de naam MSN leidend gaat worden. Verder belooft Microsoft dat het mogelijk wordt om je instellingen tussen al je devices te synchroniseren zodat je overal en altijd beschikt over dezelfde gebruikservaring.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel