Microsoft geeft app zoekmachine Bing flinke make-over

Microsoft heeft de applicatie van zoekmachine Bing in een volledig nieuw jasje gehesen. Middels een grote zoekknop krijgt de gebruiker snel toegang tot een vernieuwde zoekinterface, daarmee is de interface nu gelijk aan de Apple iOS versie van de app.

Bing krijgt make-over

Via het startscherm van de applicatie krijg je nu snel toegang tot een reguliere zoekopdracht. Tik je op het grote vergrootglas dan krijg je een zoekinterface te zien waarin al een aantal populaire en handige zoekopdrachten te vinden zijn.  Ook kun je direct zoeken naar afbeeldingen, videos of nieuws. Bij alle mogelijkheden krijg je een overzicht te zien van populaire zoekopdrachten op het gebied van afbeeldingen, videos of nieuwsberichten.

Bing zoeken

Druk je op het Bing logo rechtsboven dan kun je ook zoeken middels spraak, de camera kan ook gebruikt worden voor het scannen van barcodes of een QR code. Dat laatste is vooral handig als je snel een product wilt opzoeken. Alle zoekopdrachten worden in een apart tabblad geplaatst, via het tabblad beheer kun je zoekopdrachten individueel verwijderen of alles in één keer met het prullenbak icoontje. Bing kan ook het weer op je huidige locatie tonen, al lijkt dit bij ons niet helemaal goed te werken.

De vernieuwde Bing app is te vinden in de Google Play Store, als je al gebruik maakt van de Bing zoek applicatie dan kun je deze updaten.

Microsoft Bing Zoeken
Microsoft Bing Zoeken
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel