Bing: Microsoft brengt Google Now on Tap-alternatief uit

Microsoft heeft haar Bing applicatie van een interessante update voorzien want in de app vinden we een Google Now on Tap alternatief terug. Vind relevante informatie met slechts één klik.

Bing

De dienst Google Now on Tap werd aangekondigd en gedemonstreerd op de Google I/O 2015 conferentie. Dat hadden ze misschien beter niet kunnen doen, want Microsoft kaapt met haar recente update voor de Bing-app de ‘primeur’ weg. De Bing-app update brengt namelijk Microsoft’s eigen “Snapshots” naar je Android-device. Eerder gaf Microsoft ook al een beta van Cortana vrij, een digitale assistent die de strijd aangaat met Google Now.

Via Bing Snapshots wordt relevante informatie gezocht op basis van wat je ziet op het display van je device. Naast informatie uit Wikipedia worden ook diensten als Airbnb en Lonely Planet gebruikt. In onderstaande video is een demonstratie te zien van de Snapshot-functionaliteit. De functie werkt momenteel alleen in het Engels en in de Verenigde Staten op Android apparaten met versie 4.4 en hoger.

Bing is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Microsoft Bing Zoeken
Microsoft Bing Zoeken
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel