Microsoft Cortana kan Google Now vervangen na update

Microsoft heeft een update uitgebracht voor de digitale assistent Microsoft Cortana. Cortana is de applicatie waarmee Microsoft de strijd aan wil gaan met Google Now. Met de update is het mogelijk geworden om Google Now te vervangen door Microsoft Cortana.

Microsoft Cortana

Microsoft timmert hard aan de weg om ook op Android terrein te winnen. Vorige week bracht het bedrijf de interessante app Microsoft Translator, een concurrent voor Google Translate. Microsoft Cortana is gelanceerd als alternatief voor Google Now en heeft nu een update gekregen.

Microsoft Cortana Google Now

Microsoft Cortana kan nu ingesteld worden als snelkoppeling bij het gebruik van de home-button. Normaal gesproken werd hier Google Now mee ingesteld maar mocht je liever Cortana willen gebruiken en Google Now niet belangrijk vinden, maakt Microsoft het nu dus veel gemakkelijker.

Microsoft Cortana

Het versienummer van de update is 1.0.0.204. Microsoft Cortana is op dit moment enkel in de Verenigde Staten en in het Engels te gebruiken. Via de Microsoft Cortana APK kan je ook hier gebruik maken van de persoonlijke assistent op je smartphone.

Bekijk ook:

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel