Microsoft brengt Next Lock Screen uit in Nederland

Onlangs lanceerde de projectafdeling van Microsoft, Microsoft Garage, een aantal nieuwe applicaties voor Android. Een daarvan was Next Lock Screen. Microsoft Next Lock Screen is vanaf nu ook beschikbaar in de Nederlandse Play Store.

Microsoft lanceerde drie nieuwe apps voor Android eind oktober. In eerste instantie was de app Next Lock Screen alleen in de Verenigde Staten te downloaden, maar vanaf vandaag is hij ook daarbuiten te downloaden, waaronder in Nederland.

microsoft next lock screen

Met het lockscreen van Microsoft krijgt de gebruiker direct toegang tot bepaalde informatie zoals een gemiste oproep, ontvangen berichten of een kalender-item. Wanneer een conference call ingepland staat in de kalender, kan die ook direct vanaf het vergrendelscherm worden gestart.

microsoft next lock screen

Ook applicaties kunnen vanaf Next Lock Screen geopend worden. De apps die je het meest gebruikt zullen worden weergegeven op basis van de locatie waar je je op dat moment bevindt.

Hoewel de app nu in Nederland beschikbaar is, is het lockscreen verder nog wel Engelstalig. Microsoft Next Lock Screen kan via onderstaande button gratis gedownload worden.

Next Lock Screen
Next Lock Screen
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel