MijnKPN app 3.17 laat je inloggen met je vingerafdruk

KPN heeft haar app MijnKPN voorzien van een update. Met MijnKPN 3.17 voor Android is het mogelijk geworden om in te loggen met je vingerafdruk. Je hoeft dan niet langer meer de cijfercode te gebruiken. Ook zijn er enkele andere verbeteringen doorgevoerd.

MijnKPN app 3.17

Klanten van KPN kunnen een update downloaden uit de Google Play Store voor de MijnKPN app. De update naar versie 3.17 brengt diverse verbeteringen naar de applicatie. Zo kunnen mobiele klanten via de app voortaan hun rekeningnummer wijzigen. Ook is het mogelijk voor klanten met KPN Thuis om de instellingen voor e-mail en vaste telefonie te beheren en de pincode voor interactieve tv aan te passen.

Inloggen met je vingerafdruk

De grootste verbetering in de MijnKPN app is de mogelijkheid om voortaan in te loggen met je vingerafdruk. Hiervoor moet je smartphone uiteraard wel over een vingerafdrukscanner beschikken, hoewel de nieuwste smartphones dat tegenwoordig vaak wel hebben. Je dient na de update nog wel in te loggen met de eerder ingestelde cijfercode. Vervolgens kun je aangeven dat je inloggen met vingerafdruk in wilt schakelen.

Via het menu met instellingen kun je de vingerafdruk uitschakelen. Dan kun je weer gebruik maken van de cijfercode.

De update voor MijnKPN app 3.17 wordt vanaf nu uitgerold via de Play Store. Je kunt de app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel