MijnKPN app 3.16 geeft inzicht in gedeelde MB’s, laat je pakket wijzigen en meer

Voor klanten van KPN is er de handige MijnKPN app. Deze applicatie is voor zowel tv, internet en bellen als voor mobiele klanten. Er is een nieuwe update uitgebracht die de applicatie nog beter maakt. Je krijgt in MijnKPN app 3.16 beter inzicht in gedeelde MB’s, het overzicht met storingen is verbeterd en nog veel meer.

MijnKPN app 3.16

Provider KPN heeft de MijnKPN app voorzien van een update naar versie 3.16. In deze versie zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd. Je kunt MB’s delen met gezinsleden en via de applicatie kan je nu voortaan zien met wie je precies je internetbundel hebt gedeeld.

MijnKPN app 3.16

Meer inzicht in storingen

In mei van dit jaar werd MijnKPN app 3.12 uitgebracht, waarbij je kon zien of er storingen waren in je omgeving. Deze functie is met de december update verder uitgebreid en je kunt voortaan ook zoeken op (actuele) storingen op basis van je postcode. Je kunt vijf favoriete locaties toevoegen in de toepassing.

Tv, internet en bellen

Voor de klanten met televisie, internet en bellen is de update ook prettig. Je kunt in de MijnKPN app voortaan je pakket wijzigen en ExtraOpties kiezen voor degenen met het alles-in-één abonnement. Daarnaast heeft KPN een aantal bugfixes en optimalisaties doorgevoerd voor de Android-app.

Downloaden

De MijnKPN app is te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

MijnKPN
MijnKPN
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel