MijnKPN app 3.12: veel verbeteringen in nieuwe versie Android-app

Telecomprovider KPN heeft een update uitgebracht voor de Android-app van MijnKPN. Op het gebied van facturen, storingen en producten is de Mijn KPN app verder verbeterd en zijn er handige functies toegevoegd aan de Android-app.

MijnKPN app

De MijnKPN app van de gelijknamige groene provider is voorzien van een update. In versie 3.12 kan je voortaan op een verbeterde manier facturen bekijken. Er is niet langer meer een aparte PDF-viewer app nodig om de facturen te bekijken. Vanaf de maand mei zijn verder de facturen uitgebreid met nauwkeurigere informatie over het verbruik van de afgelopen maand.

MijnKPN app

Storingen

In de MijnKPN app kan je verder de storingen bekijken die er op dat moment zijn. Door het gebruik van je huidige locatie kan je binnen een straal van twee kilometer rondom je huidige locatie te kijken of er een storing is. Daarnaast kan je in het startoverzicht sneller schakelen tussen verschillende producten die je hebt bij KPN.

MijnKPN app

Via de nieuwe versie van de applicatie kan je voorbereidingen vinden voor KPN ID en kan je de nieuwe buitenlandbundels via de Android-app afsluiten. Je kunt de update voor de KPN app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

MijnKPN
MijnKPN
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel