KPN Goal Alert: nieuw design en voor- en nabeschouwing

De voetbal-app van KPN genaamd KPN Goal Alert is bijgewerkt naar versie 2.0. Vanaf nu kan je genieten van een nieuwe interface met nieuwe functies. Met KPN Goal Alert 2.0 kan je bijvoorbeeld nu ook de voor- en nabeschouwing bekijken van voetbalwedstrijden. Echter zijn er meer functies toegevoegd aan de app.

KPN Goal Alert

KPN heeft versie 2.0 uitgebracht van de voetbal-app KPN Goal Alert. Vanaf nu is de applicatie strakker vormgegeven en voorzien van een nieuwe manier van navigatie. Iedere maandag, na afloop van de speelronde in de eredivisie kan voortaan de nabeschouwing bekeken worden. Ook kan je vooraf de voorbeschouwing bekijken in KPN Goal Alert.

Andere nieuwe functies is het ‘liken’ van een goal. Ook vind je nu de mogelijkheid om notificaties per club in- of uit te schakelen. De update brengt ook overzichten met standen, het speelschema en topscorers. De filmpjes in de KPN Goal Alert app zijn alleen beschikbaar voor KPN-klanten. De update kan je via onderstaande button direct uit de Play Store downloaden.

Bekijk ook: 

KPN Goal Alert: volg de goals
KPN Goal Alert: volg de goals
Ontwikkelaar: KPN
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel