FIFA 16 voor Android vanaf nu beschikbaar in Play Store

FIFA 16 is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store voor Android. De voetbal-game werd eerder al aangekondigd, waarbij bekend werd gemaakt dat het spel vanaf 22 september beschikbaar zou zijn en eindelijk is het zover. Hoewel het spel gratis is, zitten er wel een aantal addertjes onder het (voetbal-) gras bij FIFA 16.

FIFA 16 voor Android

De Android-versie van FIFA 16 voor seizoen 2016 is zojuist uitgebracht in de Google Play Store, zo ontdekte DroidApp. In augustus wisten we al te melden dat FIFA 16 op 22 september uit zou komen en eindelijk is het zover. Daarbij werd ook bekend dat de game gratis te downloaden zou zijn. FIFA 16 Ultimate Team is volgens EA, de maker van de game, flink verbeterd in vergelijking met de eerdere versies van de voetbalgame.

FIFA 16 Android

Beter

FIFA 16 is voorzien van betere ‘skillmoves’, spannendere doelpunten, een soepelere bediening, slimmere teamgenoten en verbeterde animaties. Daarbij zijn ook de details en de graphics van de game er flink op vooruit gegaan. Door de ‘hybride-bediening’ moet het makkelijk worden om als een prof te spelen. In FIFA 16 kan je er voor kiezen om op de bank plaats te nemen als manager en de wedstrijd te simuleren. Daarnaast is het mogelijk om een vreugdedans te doen na een doelpunt; dit was bij eerdere mobiele versies van FIFA nog niet mogelijk.

FIFA 16 Android

Ultimate Team

Je kan in FIFA 16 zelf je Ultimate Team samenstellen. Het is te mogelijk om spelers te verdienen en te verhandelen. Daarbij kan je spelers als Lionel Messi, Jordan Henderson en Juan Cuadrado bemachtigen in het spel. Je kan je eigen speelstijl bepalen, de formatie kiezen en je eigen tenues selecteren. Je kan kiezen uit meer dan 10.000 spelers van meer dan 500 officiele teams van over heel de wereld. De wedstrijden speel je in de mooiste voetbalstadions van over de hele wereld.

FIFA 16 Android

Downloaden

FIFA 16 is vanaf nu te downloaden voor Android. Hoewel het spel gratis is, zijn er verschillende in-app aankopen beschikbaar waarmee je nog meer uit het spel kunt halen. Je kan je voetbaltalenten laten zien door de game te downloaden via onderstaande button. We raden je aan om de game te downloaden via WiFi, omdat de bestandsgrootte meer dan 1GB bedraagt. De game werkt op Android 4.4 KitKat en hoger.

Lees ook: 9 beste voetbal-apps voor de Eredivisie

FIFA 16
FIFA 16
Ontwikkelaar: ELECTRONIC ARTS
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel