FIFA 16 komt 22 september ‘gratis’ naar Android

EA Sports heeft bekend gemaakt dat de voetbal-game FIFA 16 naar Android gaat komen. Vanaf eind september zal het voetbalspel beschikbaar zijn, waarbij de kwaliteit van de game een stuk hoger zal liggen dan bij eerdere versies van FIFA.

FIFA 16 voor Android

EA Sports heeft bekend gemaakt dat vanaf 22 september FIFA 16 beschikbaar zal zijn voor Android. FIFA 16 is de 23e versie van het voetbalspel en zal ‘gratis’ te downloaden zijn. De game zal naar verwachting niet helemaal gratis zijn, want in-app aankopen zullen veel functies toevoegen aan de app, zo weten we van Electronic Arts. Eerder werd het freemium-model al toegepast in apps als SimCity BuildIt en RollerCoaster Tycoon.

FIFA 16

In FIFA 16 is veel aandacht besteed aan de graphics en de totale gameplay, zo belooft EA Sports. Volgens het bedrijf is FIFA 16 het meest realistische voetbalspel wat er te vinden is voor op de smartphone. De uitwisseling van spelers is verbeterd in de nieuwe versie, zodat je deze bijvoorbeeld kunt ruilen met andere fans. Tevens zullen spelers meer mogelijkheden krijgen op het gebied van de besturing van de game.

FIFA 16

Zoals gezegd is FIFA 16 vanaf 22 september beschikbaar voor Android. Bekijk ook het overzicht met de 9 beste voetbal-apps voor de Eredivisie.

Update 22/09: FIFA 16 is dinsdagavond uitgebracht in de Play Store. Lees hier alles over FIFA 16 voor Android.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel