RollerCoaster Tycoon 4 verschenen in Play Store: €79 aan in-app aankopen

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile is verschenen in de Google Play Store. De pretpark-game is weliswaar gratis te vinden in de Play Store, maar gratis is het spel niet helemaal. In RollerCoaster Tycoon 4 voor Android is namelijk bijna niet te spelen zonder in-app aankopen, en deze kosten een vermogen bij het spel.

In de Play Store is RollerCoaster Tycoon 4 uitgebracht. Sinds april 2014 is de applicatie al te vinden in de App Store voor de Apple iPhone, en nu is dus eindelijk Android aan de beurt. Twee weken geleden bracht Atari, de maker van de game, een beta-versie uit van RollerCoaster Tycoon 4.

rollercoaster_tycoon_4_android

RollerCoaster Tycoon 4 voor Android beschikt over twintig verschillende achtbanen, maar je kan ze ook zelf ontwerpen. Daarnaast zijn er meer dan zestig attracties en andere items in het spel beschikbaar. De vierde versie van RollerCoaster Tycoon biedt integratie met Facebook en Google Play Games.

Gratis is het spel te downloaden uit de Play Store, echter is gratis hierbij een breed begrip. Het spel is namelijk niet echt gratis. RollerCoaster Tycoon 4 mobile is een zogenoemd freemium-spel, gratis maar wel met premium in-app aankopen. Wil je alle in-aankopen hebben? Dan mag je even 79 euro afrekenen. Wat ons betreft is het maar de vraag of deze game ooit aan zal gaan slaan.

RollerCoaster Tycoon® 4 Mobile
RollerCoaster Tycoon® 4 Mobile
Ontwikkelaar: Atari, Inc.
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel