RollerCoaster Tycoon Classic uitgebracht voor Android: bouw je eigen pretpark zoals vroeger!

RollerCoaster Tycoon is een gameserie waarin je je eigen attractiepark kan bouwen. Nu is deze game ook verschenen voor Android, aan deze klassieker is wel een prijskaartje verbonden. Maar zelfs de geluiden en werkwijze zijn helemaal zoals vroeger! Bouw jij het mooiste pretpark?

RCT klassieker nu voor Android

Wie vroeger wel eens RollerCoaster Tycoon heeft gespeeld zal de interface en vormgeving meteen herkennen. RollerCoaster Tycoon Classic komt dan ook uit handen van Atari. Voor deze versie zijn RollerCoaster Tycoon en RollerCoaster Tycoon 2 samengevoegd om zoveel mogelijk gameplay te bieden.

RollerCoaster Tycoon Android

RollerCoaster

Je eigen attractiepark bouwen met RollerCoaster Tycoon Classic is een fluitje van een cent. Je kiest een attractie en een geschikte locatie en je bezoekers hebben weer een nieuwe attractie op hun bucketlist.

Er zijn standaard 95 scenario’s die je kunt spelen op je smartphone. Je bouwt gemakkelijk je eigen achtbanen en wandelpaden. Net als in de computergame zal je het park moeten beheren met personeel.

Voor de game moet je wel €6,99 betalen in de Play Store. Ook zijn er diverse DLC’s waarmee de game verder uitgebreid kan worden. Bij de uitbreidingen gaat het vooral om dezelfde uitbreidingspakketten als Wacky Worlds en Time Twister. Daarnaast is er een uitbreidingspakket waarmee je een scenario kunt bewerken.

RollerCoaster Tycoon Android

Downloaden

Met die toolkit kun je op de PC opgeslagen games van RCT2 ook op je Android smartphone spelen. Je kunt RollerCoaster Tycoon Classic vinden via onderstaande Play Store button. In 2014 werd RollerCoaster 4 Mobile uitgebracht, maar hier ontbrak het nostalgische gevoel.

RollerCoaster Tycoon® Classic
RollerCoaster Tycoon® Classic
Ontwikkelaar: Atari, Inc.
Prijs: € 5,99+

Lees ook

Reageer op dit artikel