RollerCoaster Tycoon 4 voor Android: beta-programma gestart

Liefhebbers van RollerCoaster Tycoon opgelet. De ontwikkelaars van het populaire spel hebben inmiddels een beta-groep geopend om RollerCoaster Tycoon 4 voor Android te testen. Wees er wel snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Atari, de ontwikkelaar van het pretpark-spel RollerCoaster Tycoon komt binnenkort met RollerCoaster Tycoon 4 voor Android. Voor het zover is, is er nu een besloten Google-discussiegroep waar gebruikers zich voor aan kunnen melden. De geselecteerde groep krijgt een exclusief voorproefje van RollerCoaster Tycoon 4 voor Android.

rollercoaster_tycoon_4_android

Als je aanmelding is geaccepteerd door de beheerder, dan kan de pret beginnen. Vanaf dan is de testversie van RollerCoaster Tycoon 4 voor Android te downloaden uit de Google Play Store. De ontwikkelaar meldt wel dat het aantal beschikbare plaatsen beperkt is, dus mocht je RollerCoaster Tycoon 4 op je Android-smartphone willen spelen, wees er dan snel bij. Vanaf vandaag zullen de aanmeldingen tegelijkertijd goedgekeurd worden.

Atari meldt dat de ontwikkeling van RollerCoaster Tycoon 4 voor Android in een vergevorderd stadium zit, maar dat middels de testgroep de puntjes op de i kunnen worden gezet.

Lees ook

Reageer op dit artikel