Nieuwe SimCity BuildIt komt naar Android

Electronic Arts (EA), de makers van onder andere de game SimCity komen met een nieuw spel. SimCity BuildIt zal de game gaan heten en komt binnenkort naar Android.

De populaire simulatie-game SimCity komt binnenkort met een nieuwe uitdaging onder de naam SimCity BuildIt. Vandaag maakt EA bekend dat het bezig is met de ontwikkeling ervan.

Veel maakt de ontwikkelaar niet bekend. Wel wordt duidelijk dat je voor belangrijke keuzes komt te staan, die van stevige invloed kunnen zijn op de bewoners van je stad. In SimCity BuildIt komen tal van nieuwe spectaculaire gebouwen en nog mooiere graphics.

Met de nieuwe camerastanden wordt middels het zogenoemde pinchen, het mogelijk de stad van dichtbij en veraf te bekijken. Daarnaast kan je met de 360 graden modus de stad van alle kanten bewonderen.

Over SimCity BuildIt is nog niks bekend gemaakt over de exacte releasedatum. Ook is niet bekend nog of het een betaalde game wordt, of gratis met in-app aankopen. Wanneer er meer bekend is, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Lees ook

Reageer op dit artikel