EA Play geeft Samsung-bezitters speciale aanbiedingen voor games

Bezitters van een Samsung-smartphone kunnen vanaf vandaag uit de Play Store de app ‘EA Play’ downloaden. De app van Electronic Arts geeft je speciale aanbiedingen en promoties voor games van de spelontwikkelaar. Denk aan Star Wars, Fifa 16, SimCity BuildIt of Need for Speed.

EA Play

In de Google Play Store heeft Electronic Arts een nieuwe applicatie uitgebracht voor bezitters van een Samsung-smartphone. Via de app EA Play vind je het aanbod van Android-games van de ontwikkelaar. De applicatie is alleen beschikbaar voor degenen met een Samsung, andere modellen en fabrikanten zijn niet geschikt. Via EA Play krijg je speciale aanbiedingen en promoties voor de spellen van EA.

Naast het ontvangen van aanbiedingen kan je ook op de hoogte blijven van de ontwikkeling van EA-games. Je kunt up-to-date blijven van de nieuwste titels en van updates die de ontwikkelaar uitbrengt. EA is geen onbekende speler op het gebied van mobiele games. Het bedrijf zal naar verwachting verschillende promoties en kortingen aanbieden voor games als FIFA 16, Need for Speed No Limits, Star Wars: Galaxy of Heroes en verschillende andere games.

EA Play kan via onderstaande button gedownload worden uit de Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel