EA kondigt zomerse game ‘Minions Paradise’ aan

Electronic Arts, afgekort EA, heeft een nieuwe Android game aangekondigd. Het gaat om het spel Minions Paradise, waarin de Minions (bekend van de bioscoopfilm en uit Despicable Me) de hoofdrol spelen. Minions Paradise zal deze zomer uitgebracht gaan worden door de ontwikkelaar.

Minions Paradise

EA heeft een nieuwe Android-game aangekondigd: Minions Paradise. In deze game bouwen spelers een eigen eiland voor een groep boze Minions, nadat de cruise verpest is door Phil. De karakters in de game zijn afkomstig uit de film Minions, die ook deze zomer in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

Verschillende personages uit de film zullen in het spel terug te zien zijn. Zo zullen er ook schurken in het spel betrokken worden. Op het eiland kunnen spelletjes gespeeld worden en kunnen de Minions in de game zich ontspannen. De game Minions Paradise zal naar verwachting tegelijk met de release van de film uitgebracht gaan worden. Als dit inderdaad het geval is, kunnen we in juli het spel voor Android kunnen verwachten.

Electronic Arts kennende zal het spel gratis beschikbaar komen maar voorzien zijn van (dure) in-app aankopen. Dit zagen we eerder al bij RollerCoaster Tycoon 4 en SimCity BuildIt, waar voor honderd euro aan in-app aankopen zit.

via Androidauthority

Lees ook

Reageer op dit artikel