Need for Speed No Limits eindelijk uitgebracht in Play Store

Electronic Arts (EA) heeft vannacht de race-game Need for Speed No Limits uitgebracht. De nieuwe versie van het populaire racespel was eerder al voor Apple iOS uitgebracht en nu dus ook voor Android.

Need for Speed No Limits

Need for Speed No Limits is eindelijk uitgebracht voor Android. No Limits zorgt dat de adrenaline door je bloed zal gaan stromen. Er zijn tal van mogelijkheden waarmee je je auto kunt aanpassen. Je kan de mooiste auto’s verzamelen, met je droomauto je tegenstanders verslaan en dankzij 250 miljoen combinaties van onderdelen, kun je je unieke auto ontwerpen.

Trap het gas in, activeer een nitro-boost en drift door het drukke verkeer om je rivalen achter je te laten. Laat zien wat je kunt en versla de beste teams in de speltypen Tijdrit, Bezorging en Duel.

Need for Speed No Limits is niet alleen maar positief. Eerder schreven we al over de in-app aankopen. Als je nieuwe benzine wilt, zul je toch echt in de buidel moeten tasten. In november en in januari verschenen de eerste teasers al van Need for Speed No Limits.

Need for Speed No Limits is gratis te downloaden via onderstaande button uit de Play Store.

Need for Speed: NL Racing
Need for Speed: NL Racing
Ontwikkelaar: ELECTRONIC ARTS
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel