Need for Speed No Limits: benzine gaat je geld kosten

De nieuwe racegame uit de serie Need for Speed zit er bijna aan te komen. Nu de releasedatum van de game bijna nadert, worden steeds meer details over het nieuwe racespel Need for Speed No Limits duidelijk. Er zijn nu meer details bekend geworden over Need for Speed No Limits en ook is duidelijk geworden dat de brandstof geld gaat kosten… het is net de echte wereld.

Need for Speed No Limits

In Need for Speed No Limits zullen diverse in-app aankopen beschikbaar komen. Het spel zelf zal naar verwachting gratis te downloaden zijn voor Android, maar de game-liefhebbers zullen in hun buidel moeten tasten als ze alles uit het spel willen halen. Wanneer de brandstoftank van je auto in Need for Speed leeg is zal je moeten wachten, zo is vandaag duidelijk geworden. Mocht je niet lang willen wachten, dan zit er maar een ding op; betalen!

Need for Speed No Limits

De eerste keer kan je hem gratis bijvullen, maar daarna moet toch echt de portemonnee getrokken worden. Middels de zogenoemde ‘freemium’ constructie kan je in het spel met een betaling voorkomen dat je moet wachten. In sommige landen kunnen Apple iOS bezitters al Need for Speed No Limits downloaden op hun iPhone, maar voor Android moeten we echt nog even wachten. Gamer Marco, die het spel al heeft kunnen spelen, laat weten dat het aantal beschikbare routes erg laag ligt. Daarentegen zijn de aanpassings-mogelijkheden aan de auto in de game wel weer uitgebreid.

Need for Speed No Limits

Het is niet de eerste keer dat Electronic Arts (EA) met een (dure) oplossing komt in Android-games. Eerder lanceerde het bedrijf twee andere games met dure in-app aankopen. Bij RollerCoaster Tycoon 4 Mobile is voor 79 euro aan in-app aankopen te besteden en bij SimCity BuildIt is dit maar liefst 90 euro. Wanneer Need for Speed No Limits precies uitkomt voor Android, is helaas nog niet bekend. Eerder deze maand dook al wel een video op met een preview van de game.

Bron: Twitter
Via: Mobiflip

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel