Efteling app met wachttijden, plattegrond en meer: onmisbaar tijdens je dagje weg

De Efteling heeft als attractiepark al verschillende prijzen gewonnen. Mensen uit binnen- en buitenland weten de Efteling te vinden. Ga jij ook naar de Efteling? Dan mag de Efteling app zeker niet ontbreken op je smartphone. Je krijgt realtime inzicht in wachttijden, een plattegrond, showtijden en nog veel meer.

Efteling app

De Efteling in het Brabantse Kaatsheuvel is enorm populair. In 2015 bezochten bijna 4,7 miljoen mensen het attractiepark. Wil jij nou ook naar de Efteling? Dan raden we je aan om de speciale Efteling app te downloaden op je smartphone. Hiermee blijf je zowel voor je reis als tijdens je bezoek op de hoogte van alle informatie.

Efteling app attracties

Plattegrond, wachttijden en attracties

De interactieve Efteling plattegrond is direct zichtbaar bij het starten van de applicatie, met de verschillende rijken. Via de balk onderin beeld kan je bijvoorbeeld kiezen voor ‘attracties’. Vervolgens verschijnt in een oranje blok de huidige wachttijd bij die attractie. Ook vind je uitgebreide informatie over een attractie en of er bepaalde eisen zijn, zoals de lengte en dergelijke.

Shows en het Sprookjesbos

In de onderste balk bij het overzicht met de kaart kan je ook schuiven naar ‘shows’. Hoe laat is de voorstelling van watershow Aquanura? Wanneer kan je kijken naar Raveleijn? De shows voor de huidige dag vind je in dit overzicht. Je kunt bepaalde attracties en voorzieningen toevoegen aan favorieten, zodat deze in het direct opvallen op de kaart. Ook vind je in de Efteling app uitgebreide informatie over de sprookjes in het Sprookjesbos, kan je zien waar toiletten zijn, waar je kunt eten en drinken en waar je de Efteling souvenirs kunt kopen.

Efteling sprookjesbos app

Openingstijden en drukte

De Efteling app biedt ook een zoekfunctie die je laat zoeken naar attracties, sprookjes, voorzieningen en andere dingen. Naast de plattegrond in kaartweergave kan je de items ook in een lijst laten weergeven. In het menu vind je verder de praktische informatie, de openingstijden en de verwachte drukte voor vandaag en de komende weken. Tevens geeft de applicatie inzicht in welke attracties gesloten zijn, voor bijvoorbeeld onderhoud.

Downloaden

De Efteling app voor Android is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Door GPS in de app te activeren krijg je in één oogopslag te zien waar je staat in het park.

Efteling
Efteling
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel