Wildlands Adventure Zoo Emmen: toffe app neemt je mee op expeditie

Dierentuin Emmen, voorheen Noorder Dierenpark gaat vanaf nu door het leven onder de naam Wildlands Adventure Zoo Emmen. Het park is anders dan andere dierentuinen en neemt je mee op expeditie door verschillende werelden. Met de Wildlands app vind je alles voor je bezoek en nuttige informatie bijvoorbeeld over dieren en mis je niks van het bijzondere dagje weg.

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Vanaf 25 maart 2016 is Wildlands Adventure Zoo in Emmen geopend voor het publiek. Niet meer ‘zomaar’ een dierentuin, maar een heuse beleving voor jong en oud. Je kunt in het park op wereldreis gaan door de drie werelden; Jungola (jungle), Serenga (savanne) en Nortica (de ijzige polen). Er zijn 44 verschillende soorten dieren in de dierentuin aanwezig; van stokstaartjes tot gifkikker en van kameel tot aan de leeuw. Je kan met een boot langs de olifanten varen en door de jungle lopen langs de gibbon. In Wildlands kan je ook een safaritocht maken met een oude truck. Maar er is nog veel en veel meer te beleven.

Wildlands Adventure app

Via de Wildlands Adventure Zoo app maak je je bezoek nog leuker. Het is een handige gids om je voor te bereiden en daarnaast kan de app van pas komen tijdens je wereldreis. Via de applicatie vind je een plattegrond met een kaart van het park inclusief de verschillende werelden. Er wordt ook getoond welke belevenissen en attracties er zijn in Emmen. Natuurlijk vind je er parkinformatie en het laatste nieuws zoals geboren dieren. Van elk dier vind je uitgebreide diereninformatie met nuttige weetjes over de verschillende dieren in het dierenpark, inclusief mooie foto’s.

We hebben de app voor Wildlands Emmen natuurlijk even geprobeerd en we zijn ervan overtuigd dat de applicatie zeker iets toevoegt aan je bezoek. De applicatie werkt snel, ziet er erg goed uit voor jong en oud en laat zich goed bedienen. Het kompas geeft een speelse draai aan de app en mocht je niet beschikken over mobiel internet; geen probleem. Door het gehele park is er gratis WiFi aanwezig!

Downloaden

Je kunt de Wildlands Adventure app gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel