Mimicker Alarm: wekker-app van Microsoft zet je aan het werk

Mimicker Alarm is een nieuwe applicatie uit de garage van Microsoft. Deze wekker-applicatie laat je taken uitvoeren om hem te kunnen sluimeren of uitschakelen. Dus kom je ’s ochtends lastig je bed uit dan kun je het met deze app eens proberen.

Mimicker Alarm

De app Mimicker Alarm is sinds kort ook in de Nederlandse Play Store te vinden. De wekker applicatie zorgt er voor dat je bij het wakker worden meteen aan het werk wordt gezet. Om het alarm uit te kunnen schakelen moet je een opdracht uitvoeren. Deze opdrachten variëren van het maken van een selfie of een foto van een bepaalde kleur tot het uitspreken van moeilijke (Engelse) zinnen.
mimicker alarm

Je weet van te voren niet welke opdracht je krijgt maar wel wanneer het alarm af zal gaan. Dit kun je namelijk zelf instellen, ook kun je aangeven of een alarm op meerdere dagen ingesteld mag worden. Op die manier gaat de wekker bijvoorbeeld maandag tot en met vrijdag af om 7:00 uur.

Mimicker Alarm is gratis te downloaden uit de Google Play Store en is geschikt voor Android toestellen met versie 4.1 en hoger.

Mimicker Alarm
Mimicker Alarm
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel