Monopoly voor Android komt in nieuw jasje: pre-order geopend

Monopoly was vroeger al in de Play Store te vinden, maar verdween daar toen stilletjes. Nu lijkt het populaire bordspel terug te keren naar Android. Dit keer in een heel nieuw jasje en voorzien van toffe nieuwe features; de pre-order is geopend.

Monopoly komt terug!

De kans is best aanwezig dat je in een kast op zolder het Monopoly bordspel nog hebt liggen. Wanneer je maar wilt kun je binnenkort ook Monopoly spelen op je tablet of smartphone met Android. Een team van ontwikkelaars werkt nu aan een nieuwe versie van het spel voor Android-toestellen. Hierbij kiest het team voor een nieuw ontwerp en steekt het spel in een heel nieuw jasje.

In de beschrijving van de applicatie worden de populairste features genoemd; waaronder het online spelen tegen anderen in het spel;

  • A GREAT BOARD GAME – Play the Hasbro classic by yourself or with family and friends!
  • A PREMIUM EXPERIENCE – No pay-to-win, no ad pop-ups, approved by Hasbro
  • HOUSE RULES – Play with the most common house rules
  • QUICK MODE – Finish the Hasbro board game faster than ever
  • SINGLE-PLAYER – Play against our challenging AI. No need for friends or family
  • OFFLINE MULTIPLAYER – Play together and pass the phone between turns
  • ONLINE MULTIPLAYER – Play a MONOPOLY game with people all over the world or create a private multiplayer game to play with your friends and family for a safe online experience

De game wordt op 4 december verwacht. De prijs ligt vermoedelijk op 4,49 euro en er zijn in-app aankopen. Overigens lijkt het erop, gezien de reputatie van de ontwikkelaar, dat deze in-app aankopen alleen er zijn voor extraatjes en geen invloed hebben op de speelbeleving. Het pre-orderen kan via onderstaande button.

MONOPOLY - Classic Board Game
MONOPOLY - Classic Board Game
Ontwikkelaar:
Prijs: € 4,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel