Monopoly is compleet vernieuwd: nu beschikbaar voor Android

Het populaire bordspel Monopoly is in een nieuw jasje gestoken en is vanaf nu te downloaden uit de Google Play Store. De ontwikkelaars hebben de game flink vernieuwd.

Monopoly voor Android

Jaren geleden was het Monopoly spel er voor Android, maar dat is verleden tijd. Inmiddels heeft een team ontwikkelaars gewerkt aan een compleet nieuwe spelbeleving, wat resulteert in een modernere game. Er is een 3D gameplay en bevat tal van nieuwe animaties. Daarbij kun je genieten van nieuwe functies en mogelijkheden.

Monopoly Android

Uiteraard is het mogelijk om de multiplayer modus te gebruiken. Het spelen van een potje Monopoly kan dus gewoon met je familie of met vrienden. Daarbij kun je ook met mensen over de hele wereld spelen met de online modus. Spelers kunnen er ook voor kiezen om de spelregels aan te passen, maar uiteraard kun je ook volgens de officiële regels spelen. Ook zijn er speciale Quick Play spellen die lekker snel klaar zijn.

Monopoly voor Android kost je 4,49 euro. Tevens zijn er enkele in-app aankopen beschikbaar waarmee je nog meer speelplezier krijgt voorgeschoteld. In de game vind je ook verschillende lokale edities van het bordspel. De game kun je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

MONOPOLY - Classic Board Game
MONOPOLY - Classic Board Game
Ontwikkelaar:
Prijs: € 4,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel