De 5 beste apps van november 2019 (+ het belangrijkste nieuws)

De laatste maand van het jaar is ingegaan en de drukte van Black Friday ligt achter ons. In dit artikel blikt DroidApp terug op de 5 beste apps van november 2019, samen met het belangrijkste nieuws.

Android in november

In november was het natuurlijk weer tijd voor Black Friday. In ons overzicht vind je een reeks aanbiedingen die ook vandaag nog gelden. Verder verscheen Android 10 voor de P30 Lite, Mate 20 Lite en Honor View 20.

We konden exclusief mededelen dat PostNL met een proef begonnen is waarbij de pakketbezorger gevolgd kan worden. Opmerkelijk nieuws was er bij ABN Amro; de bank maakte bekend dat het stopt met de Wallet-app. Motorola bracht een nieuw toestel uit in ons land; de nieuwe Moto G8 Plus.

Tevens was er natuurlijk de presentatie van de stijlvolle Motorola RAZR. Sony maakte bekend welke 8 smartphones de update naar Android 10 kunnen verwachten en laten we niet de officiële lancering van Disney+ vergeten!

Vergeten

In onze rubrieken ‘De vergeten smartphone’ en ‘De vergeten telefoon’ hebben we deze maand vier nieuwe edities gepubliceerd. Wat denk je van de misschien onbekende, maar juist populaire Galaxy Spica en de opvallende BlackBerry Torch. We hebben de edities van november op een rij gezet.

Review en Special

Op DroidApp hebben we ook deze maand weer verschillende specials online gezet, samen met een aantal reviews.

En de specials en koopadviezen die deze maand zijn verschenen zijn;


Beste apps

Op DroidApp hebben we in november weer verschillende apps behandeld die het vermelden waard waren. In dit overzicht hebben we de vijf beste apps van deze maand op een rij gezet.

Tasty app

Tasty

We hebben onder andere de Tasty app besproken. Met deze applicatie kun je voor iedere gelegenheid een smakelijk gerecht op tafel zetten. Of het nou gaat om een vegetarische maaltijd, lekkere taart of een pastagerecht, je vindt het allemaal terug in de app van Tasty.

Tasty
Tasty
Ontwikkelaar: BuzzFeed
Prijs: Gratis

WiFi Assistent app

Ziggo WiFi Assistent

Internetprovider Ziggo bracht een eigen applicatie uit in de Google Play Store. Met de Ziggo WiFi Assistent app kun je de actuele snelheid en de kwaliteit van je netwerkverbinding testen. Hiervoor hoef je overigens geen klant te zijn van Ziggo. Aan de hand van verschillende onderdelen wordt de kwaliteit bepaald en krijg je tips hoe je de internetverbinding binnenshuis kunt verbeteren. De app werkt op toestellen welke ondersteuning bieden voor augmented reality.

Ziggo Wifi Assistant
Ziggo Wifi Assistant
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Google Maps 3D Laag

Google Maps

In november heeft Google voor de Google Maps app aardig wat nieuwe updates verspreid. Denk aan de introductie van de stadslabels, waarmee je nog sneller bezienswaardigheden kunt terugvinden, of de nieuwe zwevende balk, het bewerken van je profiel en de aanwezigheid van de nieuwe 3D-laag. Dit maakt de kaartendienst nog beter en prettiger in het gebruik.

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

ING bankieren 3.58

ING Bankieren

Een update verscheen ook voor de ING Bankieren app. De applicatie waarmee je mobiel kunt bankieren wordt met regelmaat geüpdatet, maar is nu nog overzichtelijker. We vinden een opvallende kleurstelling met wit en paars terug in het transactieoverzicht. Verder is het overzicht van een betaling er op vooruit gegaan.

ING Bankieren
ING Bankieren
Ontwikkelaar: ING NV
Prijs: Gratis

Bonusfolder appie app

Appie

November was ook de maand van de Appie app. Het team van Albert Heijn heeft de applicatie voorzien van een verbeterde zoekfunctie waarbij je gebruik kunt maken van filters. Een andere nieuwe functie is de mogelijkheid om de Bonusfolder in de app te bekijken. De aanbiedingen waren al zichtbaar, maar door de folder bladeren behoorde niet tot de mogelijkheden. Ander leuk detail; de app viert haar tienjarige bestaan, waarbij interessante statistieken door de supermarkt zijn gedeeld.

Albert Heijn supermarkt
Albert Heijn supermarkt
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Bonus-tip: DroidApp App

Hij neemt maar een paar MB in beslag en is het downloaden zeker waard; onze eigen, gratis DroidApp App. De applicatie houd je op de hoogte van het laatste nieuws en interessante informatie rondom smartphones, apps en natuurlijk Android. In onze app vind je tevens de specificaties van smartphones, samen met de actuele prijzen van de vele verschillende toestellen.

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel