Sony: deze 8 smartphones krijgen de Android 10 update

Sony heeft bekend gemaakt welke telefoons van de Japanse fabrikant bijgewerkt worden met de Android 10-update. In totaal gaat het om acht toestellen die geüpdatet worden naar de nieuwste versie van Android.

Sony update naar Android 10

Acht toestellen van de Japanse fabrikant Sony zullen bijgewerkt worden naar het nieuwe Android 10. Het bericht hierover is afkomstig van Sony zelf. Volgende maand al zullen de eerste devices hun update krijgen, waardoor gebruikers kunnen profiteren van al het nieuws uit Android 10.

Sony Xperia XZ3 browser

Sony zal voor de Xperia 1 de update in december van dit jaar uitrollen. Ditzelfde geldt voor de onlangs uitgebrachte Xperia 5. Deze twee toestellen zijn dus als eerst aan de beurt. Zes andere toestellen kunnen de update ‘begin 2020’ ontvangen, zo laat Sony weten. Het gaat om de volgende modellen;

Dankzij Android 10 kun je gebruik maken van een hoop nieuwe functies. Er zijn nieuwe notificaties van waaruit je bijvoorbeeld direct een link uit een bericht kunt openen. Tevens kent Android 10 verbeteringen in de privacy, waardoor je meer te zeggen over welke app welke toegang krijgt. Tevens heeft Google met de nieuwe Android-versie gewerkt aan vele andere verbeteringen zoals natuurlijk het nieuwe donkere thema. Alle nieuwe functies hebben we verzameld in dit artikel.

Overigens kan het zijn dat een update nog wat langer op zich laat wachten. Hoewel we nu een erg goede indicatie hebben, worden updates gefaseerd uitgerold. Zodra er nieuws te melden is over de uitrol van de update, houden we je natuurlijk op de hoogte!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel