ING Bankieren app krijgt compleet nieuw transactieoverzicht

In de Google Play Store is een update verschenen voor de ING Bankieren app. Klanten van ING krijgen na de update een nieuwe vormgeving te zien van hun transacties.

Nieuw design voor ING Bankieren app

De oranje kleur in de ING app wordt iets minder na de update die nu uitgerold wordt naar de gebruikers. ING heeft ervoor gekozen om het naar eigen zeggen overzichtelijker te maken. Wat we zien is een gebruiksvriendelijke, vrij minimalistische weergave terwijl alle functionaliteit behoudenis gebleven. Allereerst zien we het nieuwe transactieoverzicht. De oranje-wit gekleurde omgeving heeft plaatsgemaakt voor wit met paars. De knoppen zijn voortaan paars van kleur.

ING bankieren 3.58

Nieuw is ook de weergave van een betaling. Dit oogt ook stukken beter. Een transactie klapt niet meer uit, maar opent als een nieuw scherm. Je ziet hier de details van de betaling, met informatie over de andere partij, de datum, omschrijving en natuurlijk het bedrag. Vanuit dit scherm kun je ook gelijk een betaalverzoek doen en bijvoorbeeld het bedrag samen met iemand anders delen.

Het nieuwe design in de ING Bankieren app is zichtbaar met de nieuwste update, versie 3.58. Deze kan vanaf nu gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button. Het gaat om een gefaseerde uitrol, dus het kan even duren voordat iedereen de update aangeboden krijgt.

ING Bankieren
ING Bankieren
Ontwikkelaar: ING NV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel