ING Bankieren 3.34 update: handige nieuwe features voor betaalverzoeken

ING heeft een update uitgebracht voor de ING Bankieren app voor Android. Met de update naar versie 3.34 worden een reeks handige, nieuwe functies toegevoegd. Een handige toevoeging vinden we terug bij de betaalverzoeken en de agenda.

ING: verbeterde betaalverzoeken

Voor het versturen van betaalverzoeken heeft de ING app in de afgelopen tijd al meerdere nieuwe mogelijkheden gekregen. Met de nieuwe update, versie 3.34 worden wederom verbeteringen doorgevoerd. Gebruikers kunnen vanaf nu nog sneller een betaalverzoek sturen om een rekening te delen.

ING betaalverzoek 3.34

Wanneer je in het overzicht van je afschrijvingen een transactie aantikt, kun je direct vanuit daar een betaalverzoek maken. Vanuit dit venster kun je aangeven met hoeveel personen je de desbetreffende rekening wilt delen en de ING app rekent automatisch uit hoeveel dit gaat kosten per persoon. Vervolgens kun je het betaalverzoek direct delen.

Een andere aanpassing is de optie ‘Agenda’ in het menu. Deze heet voortaan ‘Opdrachten’. Hierin kun je de geplande of geweigerde opdrachten terugzien. De update wordt gefaseerd uitgerold; het kan dus even duren voordat de nieuwe functies voor iedereen beschikbaar zijn. De update kun je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

ING Bankieren
ING Bankieren
Ontwikkelaar: ING NV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel