Moto E5 Play met Android Go komt voor 99 euro naar Nederland

Motorola breidt de Moto E5-serie in Nederland uit. De betaalbare Moto E5 Play met Android Go werd eerder al aangekondigd, en komt nu ook officieel naar Nederland.

Moto E5 Play met Android Go

In Nederland kunnen we binnenkort de nieuwe Android Go-versie van de Moto E5 Play verwachten. De smartphone werd vorige maand al aangekondigd, en nu is bekend geworden dat het toestel ook in Nederland uitgebracht zal worden.

De Moto E5 Play met Android Go is voorzien van een 5,3 inch display met een resolutie 960 x 480 pixels en 18:9 beeldverhouding. De smartphone is uitgerust met een 8 megapixel camera aan de achterkant en 5 megapixel selfie-camera. Motorola voorziet de Moto E5 Play go van een Snapdragon 425 quad-core processor met een rekensnelheid van 1.4 GHz.

Moto E5 Play Go

Daarbij heeft het toestel 1GB RAM en 16GB opslagruimte. Dit verklaart ook waarom het toestel op Android Go draait. Android Go is een aangepaste versie van Android, speciaal bedoeld voor toestellen met minder krachtige hardware.

De 2100 mAh accu kan via de Micro-USB aansluiting opgeladen worden. Wel is de smartphone aan de achterkant nog voorzien van een vingerafdrukscanner. De smartphone komt ‘binnenkort’ naar Nederland voor een bedrag van 99,99 euro.

Eerder werden de Moto E5 en Moto E5 Plus al uitgebracht in ons land.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel