Moto G5 Plus ontvangt (nu pas) beveiligingsupdate november 2017

Ben je in het bezit van een Moto G5 Plus? Dan staat er een nieuwe update klaar voor het toestel. In Nederland is Lenovo-Motorola begonnen met het uitrollen van beveiligingsupdate november 2017. Deze security patch werd al enkele maanden geleden door Google verspreid.

Moto G5 Plus: beveiligingsupdate november 2017

De bezitters van een Moto G5 Plus kunnen een melding op hun toestel verwachten van een software-update. De fabrikant rolt nu beveiligingsupdate november 2017 uit voor de Moto G5 Plus. Het is op dit moment niet bekend of ook de Moto G5 de update uitgerold krijgt. Voor deze update was het toestel nog voorzien van de security patch van augustus 2017, zo laat DroidApp-lezer Willy ons weten.

Moto G5 Plus

Begin november werd deze beveiligingsupdate van november al uitgerold door Google. Deze update is echter wel een belangrijke voor Android. Het WiFi-beveiligingslek KRACK wordt met deze update gedicht. Motorola heeft ook enkele bugs opgelost en prestatieverbeteringen doorgevoerd met de update.

De uitrol van de update is in volle gang en je krijgt vanzelf een notificatie op je Moto G5 Plus als de update beschikbaar is. Mocht je niet langer willen wachten, dan kun je ook handmatig controleren op updates. Ga hiervoor naar Instellingen > over het toestel > software-update.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel