Moto G6 Play krijgt Android 9 Pie update

Gebruikers van de Motorola Moto G6 Play krijgen vanaf nu de update naar Android 9 Pie aangeboden. Met de update worden een hoop nieuwe functies toegevoegd aan de telefoon.

Android Pie voor Moto G6 Play

Een grote update staat klaar voor de Moto G6 Play van Motorola. Kimberly laat aan ons weten dat zij vandaag de update heeft ontvangen naar Android 9 Pie. Dit is de meest recente Android-versie die voor het publiek beschikbaar is. Motorola levert daarbij ook de beveiligingsupdate van januari 2019 mee. Deze is al enkele maanden oud.

Moto G6 Play Android 9 Pie

De update naar Android 9 Pie zorgt voor een hoop nieuwe verbeteringen en mogelijkheden. Onder andere het energieverbruik moet na de update verder zijn verbeterd. Tevens zijn er verbeteringen in de Bluetooth- en WiFi-verbinding en is de stabiliteit van het toestel verder verbeterd.

Android Pie Moto G6 Play

Android Pie bevat daarnaast nog veel meer nieuwe opties, die we voor je hebben verzameld in dit artikel. Denk bijvoorbeeld aan de verbeterde notificaties en het nieuwe multitask-venster. Zodra de update voor jouw toestel beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je telefoon. Eventueel kun je handmatig controleren op updates via het menu met instellingen.

  • Nog meer tips voor je Moto G6-toestel? Lees dan ons overzicht met de beste Moto G6 tips.
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel