Moto G7 Play laat zich zien met notch en nieuw design

Binnenkort zal Motorola de Moto G7-serie presenteren. We zagen eerder al wat langskomen over de Moto G7 en G7 Plus, nu is de Moto G7 Play aan de beurt waarover we meer te weten komen.

 Moto G7 Play bij FCC

Keuringsinstantie FCC heeft meer details online gepubliceerd over de nog niet aangekondigde Moto G7 Play. Het instapmodel uit de G7-serie van Motorola zal voorzien zijn van een notch, maar krijgt een kleinere accu. Het design zal er daarbij ook anders uitzien.

Moto G7 Play voorkant

De Moto G7 Plus en Moto G7 verschenen al eerder in het nieuws, nu is dus de goedkopere Moto G7 Play aan de beurt. Het toestel zal verschijnen in ‘Black’ en ‘Silverish Blue’ en krijgt een opvallende behuizing. Aan de achterkant pronkt een enkele camera met daaronder de vingerafdrukscanner, geïntegreerd in het Batwing-logo.

Moto G7 Play achter

De telefoon wordt voorzien van een Snapdragon 632 processor, USB-C aansluiting, en een poort voor een headset (3,5 mm). Ook krijgt de Moto G7 Play de optie om het geheugen uit te breiden met een geheugenkaart. Motorola voorziet het toestel van een 2820 mAh accu. Dit is opvallend, omdat de Moto G6 Play een 4000 mAh accu meekreeg.

moto g7 play fcc

Het is nog niet bekend wanneer Motorola de Moto G7-serie aan zal kondigen. Wel zijn de voorbereidingen in volle gang, dus het zal mogelijk niet al te lang meer duren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel