Moto G6S Plus of Moto G7 met notch duikt op (foto’s)

Er zijn foto’s online verschenen van een nieuwe smartphone van Motorola. Uit de foto’s wordt duidelijk dat Motorola de nieuwe G-serie smartphone van een kleine notch wil voorzien. Het gaat vermoedelijk om de Moto G6S (Plus) of Moto G7.

Moto G-serie met notch

De Moto G6 Plus en Moto G6 zijn sinds een tijdje op de markt. Naar onze mening hebben de toestellen de beste prijs-kwaliteitverhouding van smartphones op dit moment, zo schreven we ook in onze Moto G6 review en Moto G6 Plus review. Net als bij ieder toestel, zal ook de G6-serie opgevolgd worden met nieuwe devices.

Moto G notch

Het is niet duidelijk of Motorola de toevoeging ‘S’ gaat gebruiken voor een nieuw model. Dit deed het merk vorig jaar wel met de Moto G5S en Moto G5S Plus. Op het scherm van de opgedoken foto’s is de naam Moto G6 Plus te zien, maar vanzelfsprekend gaat het hier niet om de G6 Plus zelf.

De nieuwe Moto G krijgt een kleine notch aan de bovenzijde van het scherm, de vorm van een druppel. Daarbij kent het toestel kleine schermranden. Verdere informatie over de smartphone ontbreekt nog. We zien op de foto wel een donkerrode kleur van het toestel, samen met een dual-camera en vingerafdrukscanner onder de camera.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel