Motorola One laat zich met stijlvol design zien bij keuringsinstantie

Opnieuw is Motorola in het nieuws met een nog niet aangekondigd toestel. De smartphonefabrikant komt binnenkort met de Motorola One. Dit toestel is nu langs geweest bij een keuringsinstantie en krijgen we het toestel te zien.

Motorola One bij TENAA

Keuringsinstantie TENAA heeft de nieuwe Motorola One naar buiten gebracht. Het is één van de nieuwe toestellen die binnenkort aangekondigd zal worden door de fabrikant. Het toestel moet niet door elkaar gehaald worden met de Motorola One Power die eerder al een bezoek bracht aan TENAA.

Het toestel welke nu is opgedoken, is dus de Motorola One. De smartphone zou volgens de technische details voorzien worden van een 5,86 inch HD+ beeldscherm met een resolutie van 1520 x 720 pixels. Hieruit kunnen we opmaken dat de telefoon vermoedelijk een notch aan de bovenkant van het scherm zal krijgen.

motorola one tenaa

Verder wordt gesproken over een octa-core processor met een maximale kloksnelheid van 2.2 GHz, 3/4 of 6GB RAM en 32/65 of 128GB opslagruimte. Aan de achterkant krijgt de Motorola One een dual-camera van 13 megapixel en aan de voorzijde een 8 megapixel camera.

Motorola zal de smartphone leveren met Android 8.1 Oreo, een 3000 mAh accu en plaatst hem in het mid-end segment. Ook de afmetingen van het toestel zijn al bekend; 149,9 x 72,2 x 7,9 millimeter en een gewicht van 162 gram. Aan de achterkant bevindt zich in het Batwing logo ook de vingerafdrukscanner.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel