TENAA lekt nieuwe informatie over nieuwe Motorola One Power

Keuringsinstantie TENAA heeft meer informatie gedeeld over de Motorola One Power. De smartphone van Motorola is al meerdere keren in het nieuws geweest, en nu krijgen we de specificaties te zien, samen met nieuwe foto’s.

Motorola One Power bij TENAA

De Chinese keuringsinstantie TENAA heeft de Motorola One Power weer in het nieuws gebracht. Op nieuwe foto’s zien we de verschillende kanten van het toestel. Eerder werd al duidelijk dat de Motorola One Power voorzien zal zijn van een notch en een dual-camera.

TENAA heeft de volgende specificaties gedeeld over het toestel; een 6,18 inch Full-HD+ beeldscherm met een resolutie van 2246 x 1080 pixels. Er is een Snapdragon 636 octa-core processor, 3/4/6GB RAM-geheugen en 32/64GB opslagruimte wat uitgebreid kan worden en een 4850 mAh accu. De dual-camera heeft een 12MP+8MP sensor met een lichtgevoeligheid van f/1.8-f/2.0. Aan de voorzijde zit een 8 megapixel front-camera.

Motorola One Power TENAA

De Motorola One Power krijgt NFC aan boord en de afmetingen 155,8 x 75,9 x 9,98 millimeter. Het gewicht bedraagt 170 gram. De smartphone zal draaien op Android 8.1 Oreo en mogelijk Android One. De Motorola One Power komt beschikbaar in de kleuren zwart, wit, goud en zilver.

Nu er steeds meer informatie is gelekt, duurt het mogelijk niet lang meer voordat het toestel officieel wordt aangekondigd. Zodra er meer bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte. DroidApp heeft tussen neus en lippen door gehoord, dat de kans maar zeer klein is dat het toestel ook in ons land uitgebracht wordt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel