Dit is de Moto One, opgedoken op (saaie) live foto’s

Op het web zijn live foto’s verschenen van de Moto One. De nieuwe smartphone moet de eerste telefoon zijn van Motorola die is voorzien van een notch. De Motorola One Power, de naam waaronder het toestel eerder opdook, is een stuk saaier dan we eerder hadden verwacht.

Moto One op live foto’s

Er verschenen in de afgelopen tijd meerdere berichten over een nieuwe smartphone van Motorola. De fabrikant is nu opnieuw in het nieuws met live foto’s van de Moto One. Dit betreft hetzelfde toestel als de Moto One Power. Het is nog niet helemaal duidelijk welke naam de telefoon nou definitief krijgt.

Moto One Power Live foto

Wat wel duidelijk wordt is dat de smartphone er toch een stuk minder spectaculair uit lijkt te zien dan de eerdere renders deden vermoeden. Het is de eerste smartphone met een notch aan de bovenzijde van het scherm. Aan de achterkant zien we een dual-camera met daar tussenin een LED-flitser. De vingerafdrukscanner zit aan de achterzijde, geïntegreerd in het Batwing-logo.

De bron spreekt over een 6,X inch Full-HD+ display met een 8 megapixel front-camera, USB-C aansluiting, dual stereo-speakers en het Motorola logo onder het beeldscherm. Aan de zijkanten is het simkaartslot te vinden. Onduidelijk is wanneer de nieuwe Moto One Power wordt aangekondigd. Zodra er meer bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte.

Moto One Live foto

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel