Motorola One Power opnieuw te zien op foto; deze keer live-beeld

De Motorola One Power verscheen in de afgelopen week als eerst op een render. Begin juni staat een persconferentie gepland, en het zou zomaar kunnen zijn dat we dan de officiële aankondiging krijgen van het stijlvolle toestel. Nu zien we de Motorola One Power met notch en dual-camera op een live foto.

Motorola One Power in het echt

We schreven van de week over een opgedoken render van een nog niet aangekondigd toestel van de fabrikant. We zagen op beeld de nieuwe Motorola One Power. Vermoedelijk een toestel uit het high-end segment; voorzien van een dual-camera en een notch. Daarbij werd ook duidelijk dat het toestel voorzien is van Android One, waardoor je lange tijd gegarandeerd bent van updates.

Motorola One Power live foto

Na de render is nu de eerste foto opgedoken waarbij het toestel in het echt te zien is. De uitstraling van de smartphone komt overeen met die van de render. Op 6 juni zal Motorola een aankondiging houden, maar of we daar deze smartphone ook te zien krijgen, is nog onbekend. Vermoedelijk gaan we in ieder geval de Moto Z3 Play zien.

Zodra er meer bekend is over de aankondiging, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel