Aankondiging Moto Z3 Play zal plaatsvinden op 6 juni (teaser)

Op 6 juni zal het doek van de langverwachte Moto Z3 Play gehaald worden. Motorola heeft een teaser naar buiten gebracht voor de aankondiging van de nieuwe smartphone. Wat gaat het toestel bieden?

Moto Z3 Play op 6 juni

Motorola heeft een teaser gepubliceerd waarbij het een ‘Save the Date’ laat zien voor 6 juni 2018. Op deze dag zal in ieder geval één nieuw toestel aangekondigd worden door de fabrikant. Aangezien de Moto Z3 Play al langere tijd doorgaat in het geruchtencircuit, zal dit toestel sowieso aangekondigd worden. Of Motorola op die dag nog meer plannen heeft, is niet bekend.

Moto Z3 Play 6 juni

De persconferentie van het bedrijf zal plaatsvinden in Brazilië. Dit was ook het eerste land waar de Moto G6-serie en de Moto E5-serie aan de wereld getoond werd. De Moto Z3 Play gaat dus al enkele maanden rond. Het toestel zal de huidige Moto Z2 Play opvolgen en zal uitgerust zijn met een 6,0 inch 18:9 AMOLED beeldscherm met Full-HD+ resolutie. Daarbij wordt gesproken over een Snapdragon 636 octa-core processor, 12 megapixel dual-camera en natuurlijk Android Oreo.

Zodra er meer bekend is over de nieuwe Moto Z3 Play houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel