Moto Z3 Play en Moto C2 (Plus) laten zich zien op duidelijke foto’s

Evan Blass heeft weer van zich laten horen. De Moto G6- en Moto E5-serie hebben we al aangekondigd zien worden, de Moto Z3 Play nog niet. Maar dat zal mogelijk niet lang meer duren. We zien ook de Moto C2 en Moto C2 Plus.

Moto Z3 Play en Moto C2 in beeld

De opvolger van de Moto Z2 Play hadden we eigenlijk vorige maand al wel verwacht, maar toen werd door Motorola het toestel niet aangekondigd. De smartphones die wel aangekondigd werden waren de Moto E5-serie en Moto G6-serie; in totaal vijf toestellen. We hadden echter ook al berichten voorbij zien komen over de Z3 Play.

Moto Z3 Play

Nu is het toestel duidelijk in beeld gebracht op uitgelekte persfoto’s. We zien een toestel met een dunne, glazen behuizing. Aan de linkerkant zien we de power-button en aan de rechterkant de vingerafdrukscanner. Eigenlijk was voorheen Sony een van de weinige fabrikanten die de vingerafdrukscanner aan de zijkant plaatste, maar hier zijn ze met de Xperia XZ2 en XZ2 Compact voorlopig van afgestapt. Daarbij zien we aan de achterkant een dual-camera en aansluiting voor de Moto Mods. De kleur van het toestel wordt Deep Indigo genoemd.

Moto C2

Moto C2 (Plus)

Er zijn foto’s opgedoken van twee nieuwe toestellen van Motorola. Het gaat om de tweede generatie van de Moto C-serie. Deze serie zal bestaan uit twee smartphones; de Moto C2 en Moto C2 Plus. Het design heeft veel weg van de eerder verschenen Moto E4. De C-serie wordt geplaatst in het betaalbare segment. Hierboven is de C2 te zien, hieronder de C2 Plus.

Moto C2 plus

Op dit moment is het onbekend wanneer de nieuwe Moto Z3 Play en Moto C2 aangekondigd zal worden. We houden je hiervan op de hoogte uiteraard.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel