Motorola brengt Moto Z3 Play uit in Nederland: dit moet je weten

In Nederland ligt vanaf nu de Moto Z3 Play van Motorola in de winkels. De smartphone werd begin juni aangekondigd en valt op door de plaatsing van de vingerafdrukscanner, aan de zijkant van de telefoon.

Moto Z3 Play kopen in Nederland

Motorola heeft haar nieuwste smartphone, de Moto Z3 Play in de Nederlandse winkels gelegd. Het is niet het eerste toestel dat door de fabrikant uit wordt gebracht dit jaar. Zo is er ook de Moto G6-serie, waarover we in onze Moto G6 review en Moto G6 Plus review al erg enthousiast waren.

De Moto Z3 Play werd begin vorige maand aangekondigd. Het toestel heeft een 6,0 inch Full-HD+ beeldscherm en dunne schermranden. De vingerafdrukscanner zit aan de rechterkant van het toestel; een unieke plaatsing die we enige tijd geleden nog bij Sony zagen. De smartphone heeft 32GB opslagruimte, 4GB RAM, een Snapdragon 636 octa-core processor en 3000 mAh accu.

Moto Z3 Play

Met de Moto Z3 Play kun je ook de functionaliteit uitbreiden middels Moto Mods. Dit zijn modules zoals een groter accupack, een projector of printer. Aan de achterzijde is een 12 + 5 megapixel camera, aan de voorzijde een 8 megapixel front-camera. De smartphone wordt geleverd met Android 8.1 Oreo.

De adviesprijs ligt op 499 euro voor het toestel. Bij Belsimpel is het toestel voor 399 euro te vinden, waarbij je een gratis Battery Pack module vindt. Een compleet overzicht van specificaties, prijzen en meer vind je via onderstaande button op de Moto Z3 Play pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel