Moto G6 Plus nu voor ongekend lage prijs: 169 euro

De Moto G6-serie is de nieuwste lijn van Motorola. De lijn bestaat uit drie toestellen, waaronder de uitgebreide Moto G6 Plus. Dit is een erg goed toestel die nu tijdelijk voor slechts 169 euro is aan te schaffen. Een aanrader!

Moto G6 Plus in de aanbieding

Van het weekend publiceerden we onze uitgebreide Moto G6 review. We waren erg enthousiast over het toestel. De review van de Moto G6 Plus is in de maak, en we kunnen alvast verklappen dat dit een erg goed toestel is met goede accuduur, goede camera en dit alles voor een scherpe prijs. Die prijs is nu nog scherper.

Moto G6 Plus aanbieding

De Moto G6 Plus is een groot toestel met een 5,9 inch Full-HD+ beeldscherm. Er is een razendsnelle Snapdragon 630 octa-core processor, 3200 mAh accu en ondersteuning voor zowel dual-sim als een geheugenkaart. Foto’s maken kan met de 12+5MP dual-camera of 8 megapixel front-camera aan de voorzijde van de telefoon. Het toestel draait op Android 8.0 Oreo. Tevens wordt er een gratis bumper (hoesje) meegeleverd ter bescherming van de zij- en achterkant.

Normaal kost het toestel 299 euro, maar er wordt nu gestunt met het toestel. Je kunt het toestel bestellen voor €169,15 bij MediaMarkt. Omdat de aanbieding blijkbaar enorm hard gaat, zit er wel een wat langere levertijd op. Maar we durven te garanderen, het wachten wordt beloond. Het is niet bekend hoe lang deze actie nog duurt, dus wacht niet te lang.

Alle details over de Moto G6 Plus vind je via de onderstaande button op de toestelpagina.

Update 10:20 uur: MediaMarkt heeft de pagina offline gehaald. Hieruit kunnen we opmaken dat het hier ging om een fout. De enige smartphone die nu met korting wordt verkocht voor het bedrag van 169 euro, is de Moto G6 Play.

De aanbieding daarvan kun je hier vinden. De details over het toestel kun je vinden op de toestelpagina via onderstaande button.

Update 13:00 uur: De pagina van MediaMarkt van de Plus staat weer online. Hierop wordt een prijs genoemd van €254,15, wat eveneens een erg nette prijs is voor de G6 Plus.

LEESTIP: Preview en video: Motorola Moto G6 Plus – onze eerste indruk

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel