Motorola presenteert Moto Z3 met 5G, maar ook voor Europa?

Motorola heeft de nieuwe Moto Z3 aangekondigd. De smartphone is de eerste smartphone welke voorzien is van 5G, de opvolger van 4G. Het toestel is tevens het laatste Z-toestel dat dit jaar gepresenteerd wordt.

Moto Z3 aangekondigd

De Moto Z3 Play werd eerder al aangekondigd door Motorola, maar de grote broer is er nu ook; de Moto Z3. Het toestel is voorzien van een 6,01 inch Super AMOLED beeldscherm met Full-HD+ resolutie. Er is een spatwaterbestendige behuizing, Snapdragon 835 (niet de 845) octa-core processor, 4GB RAM en 64GB opslagruimte.

Moto Z3

Er is een 12+12 megapixel dual-camera en een 8 megapixel front-camera. Net als bij de Play zit er aan de zijkant van het toestel een vingerafdrukscanner. De smartphone biedt verder een 3000 mAh accu en ondersteuning voor Moto Mods. De ondersteuning voor Moto Mods zorgt ook gelijk voor 5G.

De Moto Z3 zelf heeft eigenlijk geen integratie van een antenne voor het gebruik van 5G. Dankzij de 5G Moto Mod kun je het toestel later direct met de nieuwe technologie gebruiken. Overigens is de vraag of het toestel ook in Europa uitkomt. Zover nu bekend is, komt het toestel enkel beschikbaar in Amerika bij Verizon.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel