Preview en video: Moto G6 – onze eerste indruk

Op papier kan het haast niet beter; de Moto G6. Het toestel kost minder dan 250 euro en belooft veel mogelijkheden. Is het toestel echt zo interessant, of zitten hier wel haken en ogen aan? We bespreken het toestel in onze Moto G6 preview.

Moto G6 preview

Op de DroidApp redactie zijn we enkele weken in het bezit van de Moto G6. Motorola weet al jarenlang met de G-serie een naam hoog te houden met goede toestellen voor een erg nette prijs. De Moto G6 moet dit succes voortzetten en het toestel is sinds enige tijd te koop in Nederland.

We hebben het toestel gebruikt onder verschillende omstandigheden. We zijn erg onder de indruk van de geluidskwaliteit, de camera en de mogelijkheden voor deze prijs. Onze ervaringen tot nu toe bespreken we in de onderstaande video van de Moto G6. Binnenkort publiceren we onze uitgebreide review van de Moto G6.

Alle details vind je tot nu toe op de Moto G6 pagina die je kunt bereiken via onderstaande button. Leuk detail; de video van de Moto G6 is geschoten met de Moto G6 Plus, maar daarover later meer.

Niks meer willen missen? Abonneer je op ons YouTube-kanaal!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel