Motorola komt met Moto G7 Power met 5000 mAh accu

De Moto G7-serie moet weer een verdere verbetering zijn ten opzichte van de G6-serie, terwijl de G6-serie al erg goed was. We kregen van de week de Moto G7 Play al te zien, nu zien we de Moto G7 Power, met een enorme accucapaciteit.

Moto G7 Power met flinke accu

Motorola zet vol in op de al populaire Moto G-serie. De komende generatie zal nog verder verbeterd zijn, zo werd al duidelijk uit de berichten die afgelopen weken verschenen op het internet. Van de week publiceerden we het bericht over de Moto G7 Play, die juist een kleinere accu krijgt dan zijn voorganger; de Moto G6 Play. Nu lijkt ook de reden hiervan duidelijk; er komt namelijk een Moto G7 Power.

Zoals de naam al een beetje doet vermoeden, gaat het echt om de power van het toestel. De Moto G7 Power heeft een bezoek gebracht aan twee keuringsinstanties; NBTC in Thailand en de FCC in Amerika. Dankzij deze twee bronnen weten we dat het toestel met een flinke accucapaciteit uitgerust zal zijn van 5000 mAh. De Moto G6 Play heeft een 4000 mAh accu.

Moto G7 power fcc

We zien ook een foto van de nieuwe Moto G7 Power, die veel weg heeft van de huidige G6-serie. In het Batwing logo bevindt zich vermoedelijk de vingerafdrukscanner. De Power krijgt een enkele camera en vermoedelijk een 6,2 inch display. De breedte van het toestel komt uit op 76 millimeter, de hoogte op 159 millimeter. Naast een Snapdragon processor (vermoedelijk de ‘632’) krijgt de Power ook Android 9 Pie mee. Berichten spreken verder over een 12 MP camera, 8 MP front-camera, en een HD+-resolutie.

Als we afgaan op de berichten bestaat de G7-serie uit vier toestellen; de Moto G7, G7 Plus, G7 Play en G7 Power. De Moto G6-serie werd in het voorjaar van 2018 aangekondigd, maar het feit dat er nu al zoveel bekend is, doet vermoeden dat Motorola de reeks eerder wil presenteren. Zodra er meer over bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel