Moto G8 Plus in beeld met triple-camera’s: komt deze maand

Nog deze maand komt Motorola met een nieuwe smartphone met triple-camera. Het is de nieuwe Moto G8 Plus, welke de opvolger zal zijn van de eerder dit jaar gepresenteerde Moto G7 Plus. Wat kunnen we verwachten?

Moto G8 Plus komt eraan

Motorola zal deze maand een nieuwe smartphone presenteren in de G-serie. Naar verluidt gaat het om het eerste toestel in de G8-serie. In februari dit jaar kwam de fabrikant al met de Moto G7-serie, maar zo’n 8 maanden later is het tijd voor een opvolger. Toch is het onduidelijk of Motorola gelijk ook de rest van de G8-serie laat zien, of dat de fabrikant hier nog even mee wacht. Zeker lijkt wel dat de Moto G8 Plus eind deze maand gepresenteerd wordt. De informatie is afkomstig van Winfuture, een doorgaans erg goed geïnformeerde bron.

Moto G8 Plus

De Moto G8 Plus zal voorzien zijn van een 6,3 inch Full-HD+ beeldscherm. Aan boord zal een Snapdragon 665 processor zijn, aangevuld met 4GB aan RAM-geheugen. Bij het interne geheugen zal Motorola de keuze geven aan 64GB of 128GB. In beide gevallen kan dit geheugen uitgebreid worden met een geheugenkaart.

Voorop, in de notch zit een 25 megapixel camera. Aan de achterkant zou Motorola de Moto G8 Plus voorzien worden van een triple-camera. Deze omvat een 48 megapixel hoofdsensor, 16 megapixel groothoeklens en een 5 megapixel sensor ter aanvulling. De telefoon biedt een 4000 mAh accu, USB-C aansluiting, 3,5 millimeter poort en Android 9. Motorola kiest voor een blauwe en rode kleur. Over de prijs is nog niets bekend, net als over de release. Wel zou de aankondiging gepland staan voor 24 oktober.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel