‘Moto G8 (Plus) krijgt triple-camera; ook specs Moto G8 Play gelekt’

Motorola werkt aan een nieuwe reeks voor de G-serie. Een bron heeft nu informatie gedeeld over wat we kunnen verwachten bij de Moto G8 of Moto G8 Plus. Dit is in ieder geval een triple-camera. We komen ook meer te weten over de Moto G8 Play.

Moto G8-serie onderweg

Er zijn verschillende details bekend geworden over de nieuwe smartphoneserie van Motorola; de Moto G8-lijn. Naast een Moto G8 en Moto G8 Plus zou ook een Moto G8 Play uitgebracht worden. Het is op dit moment onbekend of er ook een Moto G8 Power aan zit te komen. XDA heeft op basis van bronnen nu wat meer informatie over de G8 of G8 Plus. Volgens de bron is het dus niet duidelijk welk toestel dit is, maar zeker is wel dat dit één van de toestellen uit de G8-serie is.

Als de informatie klopt komt de Moto G8 Plus met een Full-HD+ beeldscherm van een nog onbekende grootte. Wel is bekend dat deze een beeldverhouding zal krijgen van 19:9. De vingerafdrukscanner bevindt zich naar waarschijnlijkheid aan de achterkant van de telefoon. Motorola zou het toestel voorzien van een Snapdragon 665 processor en de volgende configuratie: 4GB + 64GB, 4GB + 128GB, 6GB + 64GB of 6GB + 128GB. De grootte van de accucapaciteit is niet bekend.

Moto G7 Plus scherm standby

De huidige Moto G7 Plus

De Motorola Moto G8 (Plus) krijgt een triple-camera. Dit omvat een 48MP (f/1.79) hoofdsensor, 16MP wide-angle camera (f/2.2) en een 5 megapixel diepte-camera (f/2.2). Aan de voorzijde zal de G8 voorzien zijn van een 25 megapixel front-camera met een diafragma van f/2.0. Zoals altijd levert Motorola weer een hoop handige tools mee in de camera-app en zal er ook een speciale Night Vision nachtmodus beschikbaar zijn.

Vanuit de doos zou de nieuwe telefoon draaien op Android 9 Pie, zonder de aanwezigheid van Android One. Daarbij zijn wel de handige Moto Actions aanwezig. Naar verwachting levert Motorola het toestel met NFC en dual-sim ondersteuning.

Moto G8 Play

Over de Moto G8 Play komen we ook het één en ander te weten. De Moto G8 Play krijgt een HD+ beeldscherm met een verhouding van 19:9, mogelijk met een grootte van 6,65 inch. Het lijkt erop dat het toestel een punch-hole krijgt waarin de front-camera is geplaatst. Waarschijnlijk zien we aan de achterkant een vingerafdrukscanner.

Motorola zou de smartphone voorzien van een Helio P60 / Helio P70 processor en 3GB of 4GB RAM met 32GB of 64GB opslagruimte. Met een accucapaciteit van 4000 mAh is deze batterij 1000 mAh groter dan de huidige Moto G7 Play. Ook NFC en dual-sim zal aanwezig zijn; de G8 Play draait op Android Pie met de handige Moto Actions.

Onbekend is wanneer de smartphones aangekondigd worden, zodra er meer bekend is houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel